GRATIS<3


Hola!

Det er omtrent det eneste jeg kan si på spansk..

I dag var jeg kjempeglad! Jeg var veldig trøtt på starten av dagen, men kviknet til senere. Så hele dagen var jeg i topphumør. Helt til jeg skulle på tennis. Jeg går på tennis meg broren min, så han ødela humøret mitt ved å slenge stygge kommentarer. For de som kjenner oss; vi er ikke alltid venner!

Siden jeg har begynt på KG og alle bor ganske langt fra hverandre, kan jeg ikke finne på noe med noen fra skolen annet enn i helgene. Så nå skal jeg gjøre lekser som jeg alltid gjør. Woho!

Broren min fikk forresten 12 tyggispakker fra noen som ga dem ut gratis i dag.. Litt grådig? Jeg tok 2 ♥ 
-Selfie♥

Sangtime i dag!


Jeg har nettopp startet med private sangtimer på Bjørnholdt skole på Mandager! Sanglæreren min er kjempeflink og utrolig hyggelig. Jeg skulle egentlig på konsert på Lørdag eller Søndag, men så fant jeg ut at jeg skal på leir i helgen, så må droppe konserten. Jeg fant også ut at søsteren min har samme sanglærer! 


Nå skal jeg gjøre litt lekser og så legge meg. Jeg har funnet ut av at jeg er mindre trøtt på dagen om jeg legger meg til ett bestemt tidspunkt hver dag. Så nå har jeg i en uke lagt meg kl. 22 hver dag i ukedager.

-Matilde<3

Hei! Jeg er en jente på 13 år som blogger om DIY, ting som interesserer meg og annet!

Legg meg til som venn!

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Lenker

DESIGN

hits