Vil du komme i form?


Jeg har noen tips for hvordan du kan komme i form, så fortsett å lese!

Det er mange som føler seg feite som kanskje ikke er det. Men hvis du enten vil bli tynn, eller bare vil holde deg på det stadiet du er nå, så kan du ha rutiner!

Det hjelper veldig mye med rutiner, og jeg føler meg ikke så lat som jeg gjorde før. Selv om jeg bare er litt mer i morsjon enn jeg var før, føler jeg meg mye bedre. Foreksempel: Før ble jeg alltid kjørt til skolen av mamma, men nå som jeg går til og fra skolen, holder jeg meg i form, og føler meg sunn.

Det er bare litt jeg gjør for å holde meg i form, men hvis du vil gå ned i vekt, kan du ha andre rutiner. Som foreksempel å gå på et treningsstudio(i over en time hver gang, ellers brenner du bare calorier). Jeg vet at det er vanskelig, for jeg har prøvd sånne ting selv, men gjør litt etter litt, og ikke press deg selv for mye i starten. Hvis du presser deg selv for mye i starten, vil du ikke klare å holde på lenge, så vær talmodig!

Jeg sier ikke at jeg syns jeg selv er feit, for det gjør jeg ikke. Dette er bare et tips for at du kan oppnå det du vil(hvis du føler at du trenger rutiner)!

-Noe du lurte på?

SMINKEVIDEO-BLoopers


FØLG EKSTRA GODT MED PÅ NÅR LINA SKAL HENTE PAPIR<3


BLE GANSKE FORNØYD MED DETTE BILDET<3<3
 

Hei! Jeg er en jente på 13 år som blogger om DIY, ting som interesserer meg og annet!

Legg meg til som venn!

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

Lenker

DESIGN

hits